kantoor
  • Werkwijze
  • Financiële administratie
  • Loonadministratie
  • Financiéringsinformatie
  • Fiscale aangifte

Ondernemers

Wij werken voor zelfstandigen, midden- en kleinbedrijf en vrije beroepen. Hierin kunnen wij U ondersteunen met verschillende soorten administraties, aangiften, contracten, e.d.

Werkwijze
In een vrijblijvend kennismakingsgesprek bekijken wij samen met U of we de juiste partner zijn voor U. In dit gesprek kan U Uw verwachtingen kenbaar maken, en zullen wij U vertellen wat U van ons kan verwachten. Uw bedrijf is ook ons belang. Een persoonlijke benadering en een open een eerlijke communicatie vinden wij daarom zo belangrijk.

Financiële administratie
Vanuit ons kantoor verzorgen wij Uw administratie, doen wij Uw aangiften BTW en zorgen voor een periodiek financieel overzicht zodat U weet hoe de zaken er voor staan. Regelmatig zal er ook contact zijn met U en ons kantoor.

Loonadministratie
Wij kunnen ook Uw loonadministratie verzorgen zodat U ook hier geen of nauwelijks nog werkzaamheden in heeft. Wij verzorgen loonadministraties voor bedrijven met enkele persosneelsleden, maar ook grotere personeelsbestanden is bij ons in goede handen.

Financieringsinformatie
Niet altijd zijn er voldoende liquide middelen om in de bedrijfsbehoefte te voorzien, zeker in tijden van groeiende omzetten en / of oplopend voorraadniveau.
De weg naar de banken is ons bekend en wij zullen u dan ook waar mogelijk bijstaan op weg daar naartoe.

Fiscale aangifte
Voor zowel de aangifte BTW en Loonbelasting alsmede uw persoonlijke aangifte Inkomstenbelasting zijn er in de fiscale wetgeving vele mogelijkheden die u belasting helpen besparen. Ons kantoor is altijd op zoek naar deze mogelijkheden en past ze veelvuldig toe. Zo laten wij deze wetgeving optimaal in uw voordeel werken.